کد خبر 125913
۹ شهریور ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۳
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ تقی رستم‌وندی معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی در این جلسه با اشاره به اقدامات انجام شده در مناطق سیل زده، بر لزوم تجمیع گزارشهای دستگاههای مختلف در خصوص مشارکتهای مردمی و اقدامات حمایتی، خدمات رسانی و درمانی در مناطق سیل زده تاکید کرد.

وی در ادامه به مطالبه رئیس قرارگاه بازسازی و نوسازی دراین خصوص اشاره کرد و افزود: گرچه معاونت مشارکت های اجتماعی سازمان امور اجتماعی گزارشی در این زمینه آماده کرده است اما باید تمامی اقدامات و برنامه های دستگاهها استخراج شود و در این میان فعالیتهای سازمان های مردم نهاد، اصناف و اتحادیه ها و همچنین کمکهای مساجد، هیآت مذهبی و خیرین مستقل هم باید دیده شود.

رستم وندی اضافه کرد: در این راستا تنها کمکهای نقدی مدنظر نیست بلکه تمامی کمکهای مردمی و حتی حضور نیروهای داوطلب باید مورد توجه باشد چراکه نیروی انسانی از عواملی بودند که بیشترین تاثیر در خدمات رسانی داشتند و شاید ارزش مادی قابل محاسبه نداشته باشند اما ارزش معنوی و تاثیر زیادی در روند بازسازی مناطق سیل زده داشتند. 

رئیس سازمان امور اجتماعی در همین راستا تصریح کرد: حضور داوطلبانه مردم در عرصه های مختلف در جهت امدادرسانی به مناطق سیلزده، یکی از عرصه بروز کار تیمی و توان عظیم مردم در هماهنگی برای کمک به هم‌نوعانشان بود که نمونه‌ای کم نظیر در دنیا است.

رستم‌ وندی همچنین از دیگر برنامه های کمیته اجتماعی، بهداشتی و مشارکت های مردمی قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده را بررسی وشناسایی چالش های موجود برشمرد و از نمایندگان دستگاههای عضو کمیته خواست تا تمامی چالش ها و آسیب های موجود در عرصه فعالیت خود را شناسایی و به این کمیته اعلام کنند.

معاون وزیر کشور در ادامه به بازگشایی مدارس طی چندهفته آینده اشاره کرد و گفت: باید براساس گزارش آموزش و پرورش پیگیری های لازم انجام شود تا تمامی مدارس آسیب دیده از سیل تا ابتدای مهر آماده و بازسازی شوند. در این مسیر تهیه مستندات و ارائه گزارشهای دقیق می تواند زمینه حرکت و اقدام عملی در استانها شود تا هرچه سریعتر کمبودها برطرف گردد.

رستم وندی در پایان با اشاره به فرارسیدن ایام ماه محرم و صفر، بر لزوم ایجاد بسترهای مناسب در جهت تقویت خدمات رسانی بهداشتی و درمانی به زائران اربعین و همچنین عزاداران و در نهایت ایجاد زمینه های جلب حمایتهای مردمی برای برگزاری هرچه بهتر مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین در این ایام به خصوص در مناطق سیل زده تاکید کرد.

گفتنی است؛ در ادامه این جلسه دستگاههای عضو گزارشی از اقدامات و برنامه های خود در مناطق سیل زده و آمار و نتایج حاصله از خدمات رسانی در این مناطق ارائه کردند.

در همین راستا مطلق مشاور معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه روندهای درمانی به خوبی در مناطق سیل زده پیگیری شده است، افزود: عدم شیوع بیماری ها خصوصا بیماریهای واگیردار چون وبا، سالک، سرخک و... در مناطق سیل زده پس از وقوع سیل موفقیتی بزرگ برای نظام بهداشتی کشور تلقی می شود به طوری براساس بررسی ها، از نظر شیوع بیماری ها در سه ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته هیچ تفاوتی در این مناطق وجود نداشت.

مطلق افزود: پیگیری ها برای جلوگیری از بروز و شیوع هرگونه بیماری در این مناطق ادامه دارد، این درحالی است که در کنار طرح ملی کنترل فشار خون، تمامی افراد بالای سی سال در مناطق سیل زده از نظر فشارخون بررسی و شناسایی شدند و در کنار آن حتی افرادی که به دیابت و سرطان نیز مبتلا بودند، شناسایی شدند و برای مراقبت و درمان بیشتر مردم در این مناطق نگاه ویژه ای وجود دارد.

وی همچنین از برنامه های وزارت بهداشت برای خدمات رسانی بیشتر به زائران اربعین خبر داد و گفت:در این راستا با توجه به گرمای هوا، تفاهم نامه هایی با موکب داران در خصوص بهداشت، مصرف آب، به کارگیری آشپز و دفع زباله داشتیم و همچنین وضعیت سلامت زائران اربعین تا مقصد پیگیری خواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha